Jump to content

Custom Search

Welcome to the Ford Edge Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Edge Forum - the largest Ford Edge forum discussion board on the web. You must register to create new topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .and more!
Click here to signup now
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Power steering pump replaced now making noise and bad vibrations


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Jonathan Turner

Jonathan Turner

    New Edge Member

  • Facebook Member
  • 1 posts
  • Region:Decline
  • Location:Denver CO
  • Edge's Year:2007

Posted 29 December 2016 - 01:36 PM

I replaced the power steering pump and got it all back together. Drove fine for about 5 miles then started making noise. Got it home and back in the garage and there was a violent shaking in the pump area before the car shut down. I have no idea what is going on. Everything should be hooked up right and I'm pulling out my hair trying to figure it out.







Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   WWWPerfA_ZN0W

WWWPerfA_ZN0W

    Ford Edge Legal Resident

  • Edge Platinum Member
  • 7,321 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • Location:Maryland
  • Edge's Year:Decline

Posted 29 December 2016 - 06:03 PM

How many miles on your Edge, Jonathan?  AWD/FWD?  Did you install a new belt also?  I looked over the procedure, and it is a LOT of steps ...


  • macbwt likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users