Jump to content

Custom Search

Welcome to the Ford Edge Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Edge Forum - the largest Ford Edge forum discussion board on the web. You must register to create new topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .and more!
Click here to signup now
 
Guest Message by DevFuse

The official Ford authorized Ford Edge Registry is now live. More here!


Photo
- - - - -

2009 Edge Limited Fuel Pump/ Sending Unit


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Jaws34

Jaws34

    New Edge Member

  • Edge Member
  • 1 posts
  • Region:Decline
  • Location:Arizona
  • Edge's Year:2009

Posted 16 July 2017 - 11:01 AM

My gage will drop to fuel sensor error even though the tank is full. I ran the code and it said fuel sensor. I am guessing it's the sending unit. Does that mean the whole pump has to be replaced? Also, where is it located? Under the back seat driver side? Any links to videos to do your self? Thanks!







Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   enigma-2

enigma-2

    Ford Edge Fanatic

  • Edge Member
  • 2,332 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Indiana
  • Edge's Year:2009

Posted 16 July 2017 - 12:01 PM

Perhaps this:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users