Jump to content

Custom Search

Welcome to the Ford Edge Forum

Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Edge Forum - the largest Ford Edge forum discussion board on the web. You must register to create new topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .and more!
Click here to signup now
Guest Message by DevFuse

Check out the Ford Edge ST Forum Here

- - - - -

Turns over, won't start

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   AWDnot2


    New Edge Member

  • Edge Member
  • 8 posts
  • Location:Wheeling, WV

Posted 17 February 2018 - 11:12 AM

2011 Edge Sport 70kmi.

The vehicle turns over perfectly fine. Everything in the vehicle seems to be functioning properly.
The car just won't fire up.
It was at the dealer last week and they thought it was the BCM, replaced it, didn't make a difference, so they put the original module back in the vehicle and it started fine.
Fast forward 3 days and it won't start again.

I can't seem to find any information on the location of the BCM to check for a bad connector or a loose pin.
Would anyone be able to point me in the right direction?

Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users