Jump to content

Custom Search

Photo
- - - - -

Seeking help with problems using the forum


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   I'manedgeowner

I'manedgeowner

    New Edge Member

  • Edge Member
  • 122 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Michigan
  • Edge's Year:2008

Posted 07 July 2018 - 11:36 AM

I don't know if the problems I'm having are with my computer settings or my settings with the forum. Here's what I'm experiencing:

 

1. Copy and paste doesn't work.

2. Quoting doesn't work.

3. Supporting the site with platinum membership can't be found when joining is selected.

4. Friend requests might be working as of today.

 

This all pre-dates the recent update. Any suggestions?









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   akirby

akirby

    Ford Edge Legal Resident

  • Moderator
  • 11,021 posts

Posted 07 July 2018 - 01:29 PM

The platinum membership doesn’t work as far as I know - the others sound like browser issues. Try a different browser - which one are you using?

#3 OFFLINE   omar302

omar302

    Ford Edge Fanatic

  • Edge Platinum Member
  • 2,023 posts
  • Region:Middle East
  • Location:Qatar
  • Edge's Year:2016

Posted 07 July 2018 - 01:37 PM

Platinum membership for me enables a premium theme on the desktop that removes all ads. So it does work in one way at least.
  • WWWPerfA_ZN0W likes this

#4 OFFLINE   I'manedgeowner

I'manedgeowner

    New Edge Member

  • Edge Member
  • 122 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Michigan
  • Edge's Year:2008

Posted 07 July 2018 - 01:59 PM

akirby, I'm using Internet Explorer. About 2 weeks ago now MS did a good hour + udate that may be the issue. It undid all my settings for their preferences.

 

omar302, I'm not sure what a premium theme is? I thought it was a way to support the forum and that was my only goal.



#5 OFFLINE   omar302

omar302

    Ford Edge Fanatic

  • Edge Platinum Member
  • 2,023 posts
  • Region:Middle East
  • Location:Qatar
  • Edge's Year:2016

Posted 07 July 2018 - 02:09 PM

I was answering akirby on the Platinum membership that it works. It's actually a platinum theme. It looks just like the regular theme only add are removed in the full web version of the forum.
  • WWWPerfA_ZN0W likes this

#6 OFFLINE   I'manedgeowner

I'manedgeowner

    New Edge Member

  • Edge Member
  • 122 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Michigan
  • Edge's Year:2008

Posted 07 July 2018 - 02:20 PM

Ah, sorry.


  • omar302 likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users