Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2016 edge wipers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ford Edge Forum
    • Welcome Forum!
    • Forum Help & Site Suggestions
  • Ford Edge Social Forum
    • Lounge
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing & Ordering
    • Dealership & Vendor Experiences
    • Competing Crossovers & Vehicles
    • Facebook Pages
    • Multimedia
    • Owner Impressions
    • Super News Ticker
  • Ford Edge Lincoln MKX Modification and Technical Discussion
    • Accessories & Modifications
    • Ford Edge & MKX Member Builds
    • Alarms, Keyless Entry, Locks & Remote Start
    • Appearance - Detailing, Wash & Wax
    • Audio, Backup, Navigation & SYNC
    • Brakes, Chassis & Suspension
    • Cargo, Hauling, Roof Racks & Towing
    • Exterior & Body
    • Glass, Lenses, Lighting, Mirrors, Sunroof (BAMR), Wipers
    • Interior, A.C., Heat, Interior Trim
    • Recalls, TSBs & Warranty
    • Wheels & Tires
    • Ford Sync Specific Forum
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Powertrain
    • 3.5L and 3.7L
    • EcoBoost
    • Edge RS
    • Edge ST
    • All Wheel Drive (AWD)
    • Transaxle (FWD)
  • Ford Edge, MKX Nautilus Model Year Specific
    • 2015+ Edge & MKX Generation II
    • 2007-2014 Edge & MKX Generation I
  • Classifieds
    • Classifieds
  • Test Forum
    • TEST FORUM
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Interior
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Recalls, TSBs & Warranty

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. JosDown

    Weird issue with wipers

    So I had my windshield replaced yesterday (2016 Edge SEL) and when I started the car this morning, the wipers came on (wiper handle was in the off position) and the passenger side wiper immediately fell off. I turned off the car and inspected the blade and saw the connector was broken. I figured the techs who replaced the windshield broke it somehow, so I replaced it. Once I put a new blade on the passengers side and turned on the car, the wipers came on again, and again the passenger side fell off. It didn't break this time, so I just put it back on. Turned the car on again, and same thing happened. Wipers are off, but they always come on for one cycle and the passengers side always falls off. I'm at a loss here. I've never seen this behavior when changing blades before. I've got the connector reinforced with a cable tie to keep it from falling off, but that's obviously not a long term fix. Any ideas as to what's going on? Are the wipers activating to adjust to correct position? Why would the blade keep falling off?
×