Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sticking'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ford Edge Forum
    • Welcome Forum!
    • Forum Help & Site Suggestions
  • Ford Edge Social Forum
    • Lounge
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing & Ordering
    • Dealership & Vendor Experiences
    • Competing Crossovers & Vehicles
    • Facebook Pages
    • Multimedia
    • Owner Impressions
    • Super News Ticker
  • Ford Edge Lincoln MKX Modification and Technical Discussion
    • Accessories & Modifications
    • Ford Edge & MKX Member Builds
    • Alarms, Keyless Entry, Locks & Remote Start
    • Appearance - Detailing, Wash & Wax
    • Audio, Backup, Navigation & SYNC
    • Brakes, Chassis & Suspension
    • Cargo, Hauling, Roof Racks & Towing
    • Exterior & Body
    • Glass, Lenses, Lighting, Mirrors, Sunroof (BAMR), Wipers
    • Interior, A.C., Heat, Interior Trim
    • Recalls, TSBs & Warranty
    • Wheels & Tires
    • Ford Sync Specific Forum
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Powertrain
    • 3.5L and 3.7L
    • EcoBoost
    • Edge RS
    • Edge ST
    • All Wheel Drive (AWD)
    • Transaxle (FWD)
  • Ford Edge, MKX Nautilus Model Year Specific
    • 2015+ Edge & MKX Generation II
    • 2007-2014 Edge & MKX Generation I
  • Classifieds
    • Classifieds
  • Test Forum
    • TEST FORUM
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Interior
  • Ford Edge & Lincoln MKX: Recalls, TSBs & Warranty

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. So my brake booster had went bad on my 2014 Ford Edge after getting everything back together and bleeding the brakes manually, I don't have a pressure bleeder, also I purchased a code reader about a year ago when I replaced the ABS but it keeps telling me that my vehicle does not support the ABS bleed function, well now the pressure is not releasing from my rear wheels. I can drive it and feel the rear brakes dragging as I continue to drive and eventually it will throw a C0044-28-AB code and light up my Advance trac system lights. I can make everything go away by opening either rear bleeder valve and when I do it's like someone has their foot on the pedal it will almost squirt up to the fender well. I can monitor my ABS system with this code reader and after pumping the brakes up I'm still holding 29 PSI in the system when I remove my foot from the pedal. I had to come back and edit this, when I rep[laced the ABS even though I couldn't get the ABS bleed to work I did get a decent pedal after bleeding it wasn't 100% but I could give it a second pump and be good, when I bled the brakes then I did not have the parking brake on...I did however have the parking brake on this time....could that have caused my issue? How do I fix this? One note of mention in order to get the booster out I did have to remove the lines on the side of the ABS to clear the booster....should I unhook the battery for a while then rebleed everything?
  2. On my way from a long trip of seeing family I had problems with the radio and CD button getting stuck in and not coming out. Anyone know why or how to keep them from sticking?
×