Jump to content
Sign in to follow this  
JOEHIO

Liftgate Washer "Pissing"

Recommended Posts

Have had an unusual problem with my rear washer since the warmer weather (70's+) has arrived. The rear washer randomly squirts out a bit of washer fluid, just enough to have a line of fluid dry up on it, and leave a line on my CLEAN rear glass. I got my MKX back in late November, when colder weather was already upon us, and it did not do this at that time, or throughout the winter. Has anyone else experienced this problem?

Thanks,

Joe

Edited by JOEHIO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Run it for 10-15 seconds. Should fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it only happen when you drive by some exotic foreign model?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try running it for 10-15 seconds next time it needs a washing, and I wish that I went by an exotic model !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem when the weather warms up, too. Are you using Rain-X (orange colored) washer fluid? For some reason it only "pisses" when filled with the Rain-X. When I use the standard washer fluid (any brand of the blue stuff) I don't have this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only washer fluid that is in there is what came in the car when new, as I really didn't user the washers (front or rear) but only a couple of times in the 6+ months I've had it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×