Jump to content
Sign in to follow this  
scoopo

Image test

Recommended Posts

Testing posting an image from the album instead of uploading into post again...

 

Gallery link

[~img]http://www.fordedgeforum.com/index.php?automodule=gallery&req=si&img=499[/img]

 

Photobucket link

- nope -

 

Hmmm, can we not thumbnail from the gallery as it does when you upload right into the post?

I uploaded 13 pictures and don't want to upload them all again for a post.

 

 

Hmmmmmm... wouldn't allow the Photobucket image tag [~IMG~]

Weird because I used the option above the message body field in the forum and it won't allow it cuzza the img tag - added ~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sidefrontquarter_1000w_smalr.jpg

 

Here's mine from Photobucket. Just click the pic's IMG Code line description--PB automatically copies the line of code--and then paste (Cnt-V) it into your message here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lowered-06.jpg

 

I did exactly that. Weird.

I'm no forum noob but I swear I was getting a message saying no img code allowed. It was the actual {img} but with square brackets.

Preview was showing the image ok but I couldn't post.

 

Now to trim one down for a sig and/or avatar!

 

Anyway, thanks :)

Edited by scoopo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×