Jump to content

Custom Search

Welcome to the Ford Edge Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Edge Forum - the largest Ford Edge forum discussion board on the web. You must register to create new topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Benefits of membership:
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .and more!
Click here to signup now
 
Guest Message by DevFuse

Check out the Ford Edge ST Forum Here
 


Photo
- - - - -

08' MKX. Dead heated and cooled seats. Module? Connector?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   darienfalks

darienfalks

    New Edge Member

  • Edge Member
  • 10 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • Location:PA
  • Edge's Year:2008

Posted 12 February 2018 - 07:07 PM

Hello,

 

Back in November my heated and cooled seats went out at the same time. I hit the red or blue seat buttons and it just turns on for two seconds and then is out. Fuses are good!. After some research online mostly pointing to the MKZ I have found that the temp. control module under the drivers seat can fail and or the ground wire in the connector for it will fail. I have already sourced the parts, but wanted to reach out and see if anyone else had this replaced before?

 

 

 

Thank you!









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users