Jump to content
Sign in to follow this  
Lincoln81

2015 ford edge non powered hatch issues

Recommended Posts

hey guys, I have a 2015 ford edge with the non powered hatch, lately we have noticed that the latch takes a while to open, we press the bottom on the outside of the hatch 20 times before it finally opens, Also sometimes when we close the hatch it doesn't actually latch.

 

Thoughts on issues? Latch? electronic button being faulty?

 

everything is lubed, the latch itself appears to be functioning properly from what I've seen. I have googled this and most issues are with the powered hatch not opening and closing, mine is non powered so appears to be a different issue.

 

any and all help is appreciated

 

thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

this forum really sucks, im amazed how people don't reply

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't help you with your problem as my hatch is powered. I can comment on the lack of response to your post. I visit this site frequently, of late daily, and have noted what seems to be a drop off of participation over the years. It may be that other forums or social media are better attended.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×